Monday, May 29, 2017

«Άσπρα καράβια τα όνειρά μας»

Δημιουργία της μαθήτριας Ειρήνης Ταρκάση (Β4)
Αγαπητοί συμμαθητές και φίλοι τής Β’ τάξης του Γυμνασίου Πόρου,

Η 2η χρονιά στο Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο έφθασε στο τέλος της. «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας» ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Η σχολική χρονιά 2016-2017 ήταν απαιτητική από άποψη μαθητικών υποχρεώσεων, αλλά και γεμάτη από ξεχωριστές δημιουργικές εμπειρίες: Όμιλοι, πολιτιστικά προγράμματα, δράσεις περιβαλλοντικές και αλληλεγγύης, εκπαιδευτικές επισκέψεις, συνεργασία με το σχολείο σας, το Γυμνάσιο Πόρου και μια αξέχαστη μονοήμερη εκδρομή στον Πόρο, την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017! Την ημέρα εκείνη, η φιλοξενία σας, οι ξεναγήσεις που πραγματοποιήθηκαν, η εκδήλωση που οργανώσατε και παρακολουθήσαμε με θέμα «Tο νησί του Πόρου στην Λογοτεχνία» διαμόρφωσαν μια μοναδική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία για όλους στις προαγωγικές εξετάσεις, ένα ξεκούραστο και χαρούμενο καλοκαίρι και περισσότερες συνεργίες μαζί σας τη νέα σχολική χρονιά!

Οι μαθητές των τμημάτων Β2 και Β4 της σχολικής χρονιάς 2016−2017.

Άδεια Creative Commons
Όλο το υλικό στο παρόν ιστολόγιο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.